Litt om vår

historie...

Skjønneberg er en familiegård hvor det har vært drevet med jakt og fiske i mange generasjoner. Konseptet i sin nye form anno 2022 driftes nå av far og sønn Nordlie, som begge er villmarksentusiaster med far i spissen som en ivrig jeger. Alf Villy Nordlie har også lang erfaring innen drift av serveringssteder og det er nettopp denne kombinasjonen mellom villmark, jakt og servering som har dannet grunnlaget for Skjønneberg Villmarksrestaurant og Selskapslokaler. Alexander Vilhelm Nordlie som representerer den yngre generasjonen, har et brennende ønske om å kunne tilby kvalitetsarrangementer i form av konserter og sportsbegivenheter til lokalsamfunnet, i tillegg til å sette Hemnes på kartet blant bedrifter på Østlandet som ønsker en annerledes firmatur. 

VÅRT KONSEPT

Hvem er vi?

Skjønneberg Villmarksrestaurant og Selskapslokaler er et helhetlig konsept som tilbyr servering av kortreist mat med fokus på lokale råvarer og arrangementer skreddersydd for både privat og næring. I tillegg til villmarksrestaurant, vil Skjønneberg tilby utleie av sine eksotiske lokaler i naturskjønne omgivelser. Den lokale kunnskapen som nøkkelpersonene bak konseptet sitter på, gjør at Skjønneberg også kan tilby komplette opplegg med både opplevelser og bespisning til sine kunder. Det vil også bli et fokus på å skape en arena rundt Skjønneberg med kvalitative konsertopplevelser og hyggelige temakvelder i spennende omgivelser. Ettersom Skjønneberg Villmarksrestaurant og Selskapslokaler befinner seg i en kommune med lang tradisjon for jakt og våpen, har et satsningsområde for nylanseringen vært en skytesimulator, som vi tror våre gjester vil ha stor glede av. 

 

LEIE AV SELSKAPSLOKALE

FOR PRIVATE OG BEDRIFTER

Nå har du mulighet til å booke våre unike lokaler med villmarkstema og fantastisk beliggenhet – til ditt neste arrangement. Våre lokaler passer perfekt for blant annet: Kick-off og teambuilding, julebord, sommerfest, dåp, bryllup, konfirmasjon, minnestund, bursdager og utdrikningslag. 

Hvorfor velge oss?

Besøk oss - så forstår du...

Er du på jakt etter en opplevelse utenom det vanlige? Ønsker bedriften din å tilby en unik teambuilding i vakre omgivelser? Isåfall har du kommet til rett sted: Skjønneberg Villmarksrestaurant og Selskapslokaler!

100 personer

Kapasiteten i lokalet vårt

Kortreist mat

Tilberedt kun med lokale råvarer

1000+

Fornøyde kunder som har vært her

Skytesimulator

Eneste på Østlandet!